USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

 ‘Lunapark Gezegeni’ çocukları büyüledi

Çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, minikleri tiyatro ile buluşturarak sanatı sevdirmeyi sürdürüyor. 

 ‘Lunapark Gezegeni’ çocukları büyüledi
07-02-2017 17:10
Google News

Gerçekleştirdiği kültür sanat hamlesi ile ilçenin sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan Yıldırım Belediyesi, minik sanatseverleri ‘Lunapark Gezegeni’ adlı tiyatro oyunu ile buluşturdu. Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna yoğun ilgi gösteren çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.

Hayal kurmanın öneminin anlatıldığı oyunda, şehrin tüm çocukları Lunapark Gezegeni’ne gitmek için sıraya girer. Eğlencenin sınırsız olduğu bu gezegene gidebilmenin tek şartı ise hayallerini vermektir. Çocuklar da sınırsız eğlenebilmek için hayallerinden vazgeçer. Ancak Sançoz, Dedektif Holmes’in uçan arabasıyla tüm dünyayı kurtarmak için büyük bir maceraya atılır. Müzik, dans ve birçok sanatı bünyesinde barındıran oyunda rol alan profesyonel oyuncu ve dansçılar, çocuklara sınırsız bir hayal dünyasının kapılarını araladı. İki günde 2 bin 500 çocuğun izlediği ve bir müzikal atmosferinde geçen oyun, rengarenk atmosferi ile çocukları sanatın eşsiz güzellikleriyle buluştururken,  aynı zamanda da son derece öğretici mesajlarıyla çocukları bilgilendirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ